Logo's klanten

“Stefanie heeft ons een paar weken ondersteund op de reclame-afdeling en mijn ervaring om met haar te werken is louter positief. In korte tijd verzet ze veel werk. Niets is haar teveel. Ze heeft een rustige persoonlijkheid en houdt haar hoofd koel, ook bij drukte.”
Miranda Smit / LIDL Nederland

“Stefanie verzorgt wekelijks voor HelloFresh diverse communicatie uitingen. Wij ervaren Stefanie als een designer die zeer snel werkt en punctueel is. Daarnaast is Stefanie flexibel en denkt ze, waar mogelijk, actief mee.”
Maartje Frederiks / HelloFresh Nederland

“Stefanie heeft 1 week bij ons intern gewerkt. Dit geheel naar tevredenheid. Ze heeft zich snel aangepast en werkt snel en nauwkeurig.”
Maurice Kool / Fletcher Hotels

“Sinds augustus 2012 schakelen wij Stefanie regelmatig in als bij ons op de studio de werkdruk te hoog wordt om het met onze eigen collega’s aan te kunnen. Stefanie kan snel schakelen, is nauwkeurig en denkt mee met de projecten waar ze op werkt. Ze stelt wel veel vragen (;-) maar daardoor dwingt ze ons ook om na te denken en duidelijk te zijn over dingen die voor ons vanzelfsprekend, maar niet altijd logisch zijn, waardoor er fouten voorkomen worden en er snel gewerkt kan worden. Daarnaast is ze gewoon een prettig mens en staat ze tussen onze medewerkers beslist haar mannetje!”
Laura Snellenberg / studio DIN

“Laarhoven design tekent voor resultaat, deze kernwaarde hebben wij ook gevonden bij SH Media. SH Media staat ook voor een kwalitatief goed resultaat. De live communicatie branche is grillig maar SH Media staat tijdens piekmomenten voor ons klaar en dat ontzorgt! Samen bieden wij onze klanten flexibiliteit en kwaliteit.
Martijn Kortekaas / Laarhoven design

“Door de dynamiek van de telecomwereld is het voor ons belangrijk te kunnen samenwerken met kundige maar vooral ook snelle partners. Het zal niet de eerste keer zijn dat we binnen een dag een hoop aanbiedingen moeten aanpassen of dat we binnen 24 uur een ontwerp nodig hebben voor een last minute advertentie in Spits!. Stefanie sluit uitstekend aan bij onze wens samen te werken met partijen welke niet struikelen over soms toch wel bijna onrealistische deadlines. Niet alleen haar dynamische instelling maar ook haar “no-nonsense” werkwijze, haar kundigheid en veelzijdigheid stellen wij zeer op prijs.”
Marcel Meeuwissen / GSMeasy

“De samenwerking met SH Media verloopt uiterst plezierig. Wij hebben Stefanie leren kennen als een professional die haar vak verstaat en altijd punctueel de opdracht volgens specificatie oplevert.”
Rieko Kester / Bluem

“Stefanie heeft voor ons een nieuwe brochure en canvas prints voor onze beursstand ontworpen. Na een korte introductie begreep ze meteen al onze wensen en had een uitstekend gevoel voor wat we wilden uitstralen. Ze was duidelijk in haar communicatie en planning. Ze heeft topwerk geleverd!!”
Marcel Jansen / Lencon

“Het is fijn dat SH Media de zaken zo snel oppakt. Vaak zijn er snelle projecten die haast hebben en Stefanie weet eigenlijk zonder extra uitleg meteen wat de bedoeling is.”
Willem Bontrup / Bontrupmedia.com / Visdeal