Mijn naam is Stefanie Hogendoorn. Ik ben freelance creatief DTP’er en ik ben begin 2011 begonnen met SH Media. Ik werk gestructureerd aan de meest uiteenlopende opdrachten. Dit varieert van een flyer of een brochure, tot aan een verpakking of magazine. Uitwerken en DTP’en van drukwerk, dat doe ik het liefst. Maar voor een ontwerp draai ik natuurlijk ook mijn hand niet om. Voor huidige én nieuwe klanten ben ik graag zo flexibel en toegankelijk mogelijk. Ik werk overzichtelijk, zorgvuldig en gestructureerd, maar vooral: snel. Ik denk graag zoveel mogelijk mee en help waar ik kan.

Ik onderscheid mij door een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding en flexibele insteek. Ik werk met uurtarieven maar ook regelmatig aan de hand van een vaste prijs per opdracht of project. Binnen elk budget kan ik wel iets betekenen.

Creatief DTP'er Stefanie

Werkzaamheden vanuit mijn eigen studio
Ik werk veelal vanaf mijn eigen locatie in Venray. Daar werk ik aan de verschillende (vaste) opdrachten, bijvoorbeeld het opmaken van de wekelijkse receptenkaarten voor mijn vaste klant HelloFresh.

Werkzaamheden op locatie
Het is mogelijk om mij in te huren als freelance creatief DTP’er. Dit kan voor een enkele dag, voor een bepaalde periode, tijdelijk project of voor één of meerdere vaste dagen per week. Ik beschik over eigen vervoer dus ik kan direct aan de slag! Ik ben flexibel in het maken van prijsafspraken (bijvoorbeeld een dag- of projectprijs) en deze stem ik maar al te graag af op jouw persoonlijke situatie en voorkeur. Ik ben voornamelijk werkzaam in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Venlo, Venray en Nijmegen.

 

Ik kom graag meer te weten over jou en jouw wensen. Iedere week is voor mij weer anders, dus informeer vooral naar de mogelijkheden en mijn beschikbaarheid. Snelheid en flexibiliteit staan voorop en bij mij is afspraak altijd afspraak!

Download hier mijn algemene voorwaarden. Op verzoek kan ik deze ook per email of per post toesturen.
Klik hier voor het privacybeleid.
Zie www.planjeweek.nl voor mijn webshop met zelfontworpen dag- en weekplanners.